Semi PMU Lips

Ombre Lippgmentatie

Behandeling waarbij de vorm van de lippen geaccentueerd wordt en optisch voller kan lijken. De tint kan gekozen worden naar wens, van zacht nude tot een intenser rood. De techniek is dekkend vandaar dat de vorm van de lippen indien nodig aangepast kan worden.

Deze techniek heeft nog steeds een natuurlijk genezen resultaat, geen lippenstift effect!

Prijs: € 400 incl. touch up

Jaarlijkse Touch Up Lips

Behandeling waarbij de vorm en kleur een opfrissing krijgen binnen de 12 – 24 maanden na EERSTE plaatsing. Deze behandeling kan enkel ingeboekt worden wanneer je eerste lippigmentatie door ons werd geplaatst.

Prijs: € 230

FAQ

PMU Behandeling lips

Na het intake gesprek wordt de vorm bepaald. De lippen worden uitgetekend zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe de lipvorm er zal uitzien. De natuurlijke vorm van de lip wordt zoveel mogelijk gevolgd en wordt enkel aangepast waar nodig.
De plaatsing zelf duurt gemiddeld 1.5u.

Net na de behandeling zal het kleur intenser zijn en zal er zwelling op de lippen zijn. Dit is een normale reactie. De zwelling zal binnen de 24u afnemen.

  • Drink 24 uur voor de behandeling geen koffie, groene thee, cola, redbull, of andere dranken die cafeïne bevatten.
  • Indien je vitamine C, Visolie, Omega 3 en/of 6 voedingssupplementen neemt, 3 dagen voor de behandeling stoppen met het innemen.
  • Als je last hebt van droge lippen, droge plekken op of om je lippen, veel velletjes etc. dan 3 dagen voor de behandeling je lippen regelmatig insmeren met bv. bepanthene zalf of vaseline
  • Als je lippen te droog zijn voor de behandeling, velletjes hebben etc. is het onmogelijk om optimaal te werken en zal de liphuid de kleur niet goed kunnen opnemen. Je kan ook lippen ongeveer 4-5 dagen voor de behandeling met een zachte scrub peelen om ze van de droge velletjes te ontdoen.
  • Neem geen pijnstillers, alcohol, antibiotica of drugs 48 uur voor de behandeling.

Indien je gevoelig bent aan koortsblazen op de lip is het aan te raden om een kuur aciclovir te starten. ( op voorschrift te verkrijgen bij de arts )
Belangrijk! De Lippen worden tijdens de behandeling open gezet waardoor de kans op koortsblaasjes 20% verhoogd, de iname van aciclovir verminderd die kans aanzienlijk.
Alles hangt ook af van persoonlijke hygiëne en correcte nazorg.

De touch up vindt plaats 8 weken na de eerste behandeling, pas dan is de huid volledig genezen.

Gemiddeld blijft een lippigmentatie 2-3 jaar mooi indien er een touch up behandeling gebeurd is, daarna zal het kleur zachtjes verlichten.

  • Dag 1-3: fel, intens, lichte zwelling
  • Dag 4-7: korstjes / velletjes ( waar het lijkt dat er geen kleur onder zit)
  • Week 2-4: (bijna) geen kleur/vorm te zien
  • Week 5-7: kleur / vorm wordt langzaam iets intenser
  • Week 8: kleur en vorm van eerste behandeling volledig zichtbaar.

De behandeling duurt gemiddeld 2,5 – 3u

De behandeling is zeer goed te verdragen door de lokaal verdovende zalf die aangebracht wordt, klanten geven een pijnscore van 2/10.

Als het oude pigment bijna volledig vervaagd is, is dit mogelijk. Het is aan te raden om contact met ons op te nemen om te bespreken wat mogelijk is.

Nazorg

PMU Behandeling Lips

Contra indicatie

voor PMU Lips

Het plaatsen van lippigmentatie kan niet bij: