Semi PMU Brows

Ombre powderbrows

De ombre powderbrows geven een make-up effect dat lijk alsof je je wenkbrauwen zelf mooi hebt geaccentueerd met poeder/pencil. Echter hoef je na deze behandeling dit nu niet meer dagelijks zelf te tekenen!
De intensiteit van de kleur en ‘strakheid’ wordt aangepast naar jouw wensen. Het kan soft & natural voor een zachte look of  sharp & clean voor een meer insta brow look.

De genezen resultaten zijn mooi bij alle huidtypen & huidkleuren.

Prijs: € 350 incl. touch up

PMU Cover up / correction brows

Een cover-up behandeling bestaat uit een kleurcorrectie en een vormcorrectie voor nieuwe klanten die al oud werk hebben (PMU en / of microblading), maar waarbij dit oude werk NIET is gezet door LiJolie.

Prijs: € 430 incl. touch up

Let op:

  • We vragen om vooraleer een cover-up afspraak te boeken contact op te nemen met ons via mail of social media met duidelijke foto’s van je wenkbrauwen. Op basis hiervan wordt geadviseerd of het mogelijk is een cover up behandeling uit te voeren.
  • De behandeling vereist ten minste 2 sessies om de gewenste look te bereiken.  Soms zelfs een derde sessie om de kleuren perfect te blenden en het oude werk echt te coveren! (prijs 3e sessie niet inbegrepen en kost € 99)

Touch up brows

Touch up binnen de 3 maand

We merken dat er regelmatig klantjes zijn die starten met een natuurlijke look,  maar zodra ze ineens gewend zijn aan hun nieuwe brows, ze alsnog de kleur intenser willen. Dus eigenlijk willen ze iets meer dan ze in eerste instantie “durfden”.

Alsook bij een Cover up / Correction behandeling is een extra touch up soms noodzakelijk om het oude werk te coveren en het gewenste resultaat te behalen.

Hiervoor hebben we deze extra touch-up behandeling ontwikkeld. Deze kan eenmalig ingeboekt worden binnen 3 maanden na de touch-up. 

Prijs: € 99
Jaarlijkse touch up brows

Een behandeling waarbij de kleur en vorm een opfrissing krijgen binnen de 12 maanden na EERSTE plaatsing.  Deze behandeling kan enkel ingeboekt worden wanneer je eerste set powderbrows door ons werd geplaatst.

Prijs: € 175
2 jaarlijkse touch up brows

Een behandeling waarbij de kleur en vorm een opfrissing krijgen binnen de 12 – 24 maanden na EERSTE plaatsing. Deze behandeling kan enkel ingeboekt worden wanneer je eerste set powderbrows door ons werd geplaatst. (Vanaf meer dan 2 jaar wordt een nieuw set prijs aangerekend.)

Prijs: € 249 incl. touch up

FAQ

PMU Behandeling powderbrows

De dag van de behandeling wordt een intake gesprek gedaan en worden de verschillende technieken uitgelegd.

We starten met een browmapping, hier worden de wenkbrauwen uitgemeten en rekening houdend met jouw gelaatsvorm, botstructuur en natuurlijke wenkbrauwen creëren we een mooi shape die uniek is op jouw gelaat.

Dit is niet nodig. We proberen alle informatie op onze website zo duidelijk mogelijk te omschrijven dat een intake gesprek niet nodig is.
Het is altijd mogelijk ons telefonisch te contacteren wanneer er sommige zaken niet duidelijk zijn.

Nee, de behandeling is zeer goed te verdragen. De meeste klanten vergelijken het met epileren van de wenkbrauwen.
Er wordt ook gewerkt met lokaal verdovende zalf zodat de behandeling als niet pijnlijk ervaren wordt.

  • De dag van de behandeling raden we aan om:
  • Niet te roken of drugs te nemen
  • Geen alcohol te drinken
  • Geen koffie te drinken
  • Geen pijnstillers te nemen
  • Geen bloedverdunners te nemen

Wij rekenen voldoende tijd om een behandeling rustig en geconcentreerd te kunnen uitvoeren. Een behandeling duurt gemiddeld 2u – 2,5u.

Na de eerste plaatsing kan het zijn dat na genezing nog kleine plekjes zijn waar pigment minder goed opgenomen is.
Ook zal het pigmentkleur na de eerste behandeling 60% vervagen dan het kleur die je ziet net na de behandeling.
Daarom is een touch up nodig, zie het als de finishing touch om je wenkbrauwen tot in de perfectie af te werken.

Let op!

Indien de touch up later dan 6 weken valt wordt een extra kost van 50€ in rekening gebracht.

Let op: de verzorging van de wenkbrauwen is ook na de touch-up behandeling essentieel en hiervoor gelden dezelfde regels als na de eerste behandeling

( zie: Nazorg Powderbrows )

Dit hang af van een aantal factoren zoals o.a. huidtype (vet, droog, gecombineerd, normaal) of het een jonge of rijpe(re) huid is, huidverzorgingsrituelen, sportactiviteiten, blootstelling aan de zon, hormonen, medicijngebruik. Gemiddeld blijft het resultaat van machine techniek tussen de 12 – 24 maanden mooi.

De kleur van de pigmenten zullen met de tijd geleidelijk lichter en soms “doffer” worden, omdat het lichaam de moleculen langzaam afbreekt.

Dit is volledig normaal gezien dat we met een techniek werken die semi-permanent is (niet permanent!).
Net zoals je onderhoud doet om je haarkleuring op te frissen/bij te werken, adviseren we ook een ‘kleur-opfris behandeling’ , 1x per jaar, om je brows perfect houden.

Afhankelijk van wanneer jij vindt dat je wenkbrauwen te licht zijn, kan je terug komen voor een opfrisbehandeling ook wel “jaarlijkse touch-up” genoemd. Voor deze behandeling gelden speciale tarieven, afhankelijk van de tijd dat er tussen de eerste afspraak heeft gezeten. Indien je touch-up behandeling binnen 12 maanden na je eerste zetting (eerste afspraak) wordt gedaan, ontvang je 50% korting op de dan geldende actuele behandelprijs. Kom je tussen de 12-24 maanden na je eerste zetting (eerste afspraak) terug voor de touch-up behandeling, ontvang je 30% korting op de dan geldende actuele behandelprijs.

Je vindt alle prijzen terug in de rubriek “ PRIJSLIST”

Het is belangrijk de aanbevolen nazorg goed op te volgen om een mooi eindresultaat te bekomen. De nazorg is de minstens even belangrijk als de behandeling zelf.
De dag van de behandeling worden de nazorginstructies ( zowel mondeling als schriftelijk ) & beschermende zalf meegegeven.
Ook na de touch up is het belangrijk dezelfde nazorg instructies correct op te volgen voor een goede genezing van je wenkbrauwen.

Als je al onze nazorg-instructies goed opvolgt zullen de (dunne) korstjes/velletjes binnen 5 a 10 dagen van de huid zijn verdwenen. Echter, de volledige genezing van de huid duurt ongeveer 4 tot 6 weken. De kleur is in deze weken volop in ontwikkeling en het uiteindelijke resultaat (kleur + vorm) zien we dan ook pas na 4 weken. Daarom wordt een touch up behandeling na 4 – 6 weken ingepland omdat we dan de uiteindelijke kleurretentie zien in de huid.
– Het genezingsproces met korstjes duurt +/- 7-14 dagen. Het volledige genezingsproces duurt +/- 30 dagen

Een afspraak kan online via de website gemaakt worden, bij de rubriek “afspraak maken”.

Om “no-shows” te voorkomen, werken wij met een voorschot-systeem: bij het inplannen van je afspraak word je verzocht een voorschot te betalen. Enkel dan is je afspraak definitief!  Dit bedrag wordt vervolgens verrekend met de totaalprijs van de behandeling op de dag van je afspraak.

Let op: het voorschot is niet terug vorderbaar.

Verplaatsingen dienen uiterlijk 5 werkdagen op voorhand van de geplande datum

telefonisch  worden doorgegeven. Is dit niet gebeurd, vervalt het betaalde voorschot alsnog.

Nazorg

PMU Behandeling powderbrows

Contra indicatie

voor het plaatsen van Powderbrows

Het plaatsen van SPMU kan niet bij: